Rédey Boglárka

Rédey Boglárka

Szakmai filozófiámban a megelőzés és a prevenció áll az első helyen. Hiszem, hogy a mozgásszegény életmód által előidézett kórképek megelőzése kulcsfontosságú egy egészségesebb és kényelmesebb élet eléréséhez. Ennek érdekében folyamatosan arra törekszem, hogy pácienseimnek személyre szabott tanácsokat és kezelési terveket készítsek, ösztönözve őket az aktív életmódra és a rendszeres testmozgásra.

Üdvözlöm!

Rédey Boglárka vagyok, fizioterápiás szakasszisztens. A Győri Petz Aladár Kórházban szereztem meg Fizioterápiás aszisztens végzettségem. Pályafutásomat a baleseti sebészeten kezdtem, ahol különösen a bénulások kezelésére és a mozgásfunkciók helyreállítására koncentráltam. Ezen időszak alatt jelentős tapasztalatra tettem szert a rehabilitáció és fizioterápia területén.

A baleseti sebészet után a Komáromi Reumatológiai szakrendelőben dolgoztam. Itt elsősorban a mozgásszervi reumatológiai problémák , beleértve az ízületi gyulladások kezelésében szereztem tapasztalatot.

 Fizioterápiás szakasszisztensi végzettséget 2017-ben szereztem.

Az évek során különböző kezelési módszerekben és technikákkat ismertem meg, amelyek célja a fájdalom csökkentése és a betegek életminőségének javítása. (Pl: Lökéshullám, lézerterápia, triggerpont terápia)