Alakformáló és Zsírbontó kezelés

MONOSCULPT

2023 ÉV ÚJDONSÁGA
már a Federalmed Gyógyászati Központba!

MONOSCULPT AZ ÚJ ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁS

ÚJ DIMENZIÓ az alakformálásban

A NaturMed Egészségügyi Centrumban az egészséget és a boldogságot helyezzük előtérbe. Azt is tudjuk, mennyire fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. A magabiztosság elengedhetetlen a vitalitáshoz és a jó közérzethez, és az egészséges életmód nem mindig elég. A MonoSculpt lehetővé teszi a test finomhangolását és formázását, hogy kezeljük a makacs zsírrétegeket, amelyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A modern rádiófrekvenciás technológia egy 20-25 perces, fájdalom és lábadozási idő nélküli kezeléssel teszi lehetővé saját ideális testünk elérését.

A MonoSculpt segítségével bármilyen makacs zsírt kezelhet a testén, pontosan ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá. A MonoSculpt egyedülálló a testkezelési eljárások között is, mivel egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a laza bőrt.

A TECHNOLÓGIA és a koncepció a MONOSCULPT mögött

A kihívás az volt, hogy szelektíven célozzuk a zsírszövetet, mint minden alakformáló kezelés esetén. A MONOSCULPT lényegi eleme az inverz hőmérséklet gradiens. Azaz, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín pedig érintetlen marad.
A megfelelő frekvenciával azonban -2Mhz- Monopoláris technológiával és a helyes elektróda konfigurációval sikerült elérni azt, hogy lefelé haladva nőjön a hőmérséklet azaz fordított módon a zsírszövetben legyen a nagyobb hő, mint a felszínen.

Csak a MONOPOLÁRIS RF tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni és így jelentős struktúrális bomlást a zsírszövetben.

Hogyan pusztítja el a MonoSculpt a zsírsejteket?

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja fel a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítünk amely fokozatosan, ciklusokban melegszik fel. A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet. Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsírsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

Mi a helyzet a bőr lazaságával?

A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

Milyen területeket lehet kezelni?

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.

A MONOSCULPT KEZELÉS MENETE:

KEZELÉS ELŐTT KONZULTÁCIÓ
FELKÉSZÜLÉS A KEZELÉSRE

A Monosculpt igazi vendég élményt biztosít, hiszen gyors, kellemes a kezelés (20-25 perc) és hatalmas területet tud kezelni. Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors “ebédidős” zsírbontó eljárásól beszélünk.

A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6 db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

Ezután beállítjuk a kívánt cél hőmérsékletet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt.

A kezelés közben a páciens csak enyhe vagy erősebb meleget érez mely egyáltalán nem kellemetlen.

20-25 perc a javasolt kezelési idő egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.

Milyen egyéb területeket kezelhet a MonoSculpt?

A gépen egyrészt megtalálható 6db  40 cm²-es 2Mhz-es monopoláris RF lap, melyet csak fel kell helyeznünk a páciensre és hatalmas területet fednek le egyszerre.(Egyszerre 300cm²-t)

Másrészről a MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak.

16 cm²-es kezelőfej alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel  2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.

Mivel ez a terület érzékenyebb, mint a többi testrész, nem teszi lehetővé ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energia felhasználását, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetes időközönként kell elosztani.

A MonoSculpt szabadalmaztatott testszobrászati technológiájával hatékonyan távolítja el a tokát, invazív műtétek és fájdalmas injekciók nélkül.

A Monosculpt rádióhullámokat használ, amelyek fájdalommentesen haladnak át a bőrön, és felmelegítik az alatta lévő zsírszövetet.

Ez végleg elpusztítja a zsírsejteket, megakadályozva, hogy felhalmozódjanak és több zsírt gyűjtsenek össze.

A zsírsejtek a következő hetekben a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

A bőr feszesebb lesz a hő hatására, így az arcnak formás, karcsúbb megjelenést kölcsönöz.

Tehát milyen eredményekre számíthatnak a páciensek, ha az áll alatti zsírt MonoSculpt-tal kezelik?
A zsírsejtek számának akár 25%-os csökkenése és  feszesebb bőr.

Főbb előnyei a MonoSculpt kezelésnek:

A kezelési idő általában 20-25 perc egy testterületre vonatkoztatva.

Gyakran csak egy kezelés szükséges testfelületenként ahhoz, hogy elérje az igazán kívánt testet, és az utolsó kezelés után 8-12 héttel látható a végleges eredmény

minimális kényelmetlenséggel jár, ezt az eljárást a forró köves masszázshoz hasonlítják.

olyan páciensek számára, akik a kezelés helye, bőrtípusa, zsírvastagsága és a bőr lazasága miatt esetleg nem alkalmasak más testkezelő eljárásokra.

így a páciensek azonnal folytathatják a normál tevékenységet.

A NaturMed Egészségügyi Centrum minden kezelést testre szab, hogy elérje az igazán kívánt alakot!

100%-ban biztonságos. Nincsenek mellékhatások vagy kockázatok.