FEDERALMED EGÉSZSÉGKÖZPONT

EMS Slim X

Az egészség és az esztétika találkozásának tökéletes pontja!

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át.

Kinek ajánljuk az EMS-SLIMX kezelést?

Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet kell követniük.

Mennyi ideig tart az EMS-SLIMX kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében 2-3 napos időközönként kell ismételni.

Egészségügyi Hatásai

A testedben lévő izomsejtek energiát használnak fel, míg a zsírsejtek energiát raktároznak. Tehát azzal, hogy izmot építesz és rendszeresen használod is őket, megnövelheted az elégetett energia mennyiségét egységnyi idő alatt. A rendszeres kezelések-testmozgás-kontrollált szénhidrát bevitel nagyban hozzájárul az anyagcsere folyamatok felgyorsításához, ami miatt a tested még több lerakódott zsírt éget el/használ fel.

Az izomépítésnek kiemelkedő szerepe van a sérülések megelőzésében. A törzs izmainak erősítése nemcsak az egyensúlyt és a koordinációt javítja, hanem csökkenti a sérülések kockázatát is. Ezen túlmenően az izmok segítik a helyes testtartás fenntartását is.

Nemcsak jobban fogod érezni magad edzés után, hanem jobban is fogsz kinézni.
Az alakod tónusát leginkább a felhalmozódott zsír és az izomzat adja. Minél kevesebb a zsírszövet térfogata, annál vékonyabb lesz a tested. Minél több az izom, annál definiáltabb lesz az alakod és tartásod (kiállásod) .

A rendszeres használatával (illetve az egészségtudatos életmód mellett) rövid idő alatt javul a közérzeted, helyére kerül az önbizalmad, javul a stresszkezelési képességed.

Az EMS-SLIMX nemcsak az izmok tonizálásában és a zsírégetésben segíthet, hanem a diastasis recti kezelésében is, mely az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti. A célzott gyógytorna mellett a leghatásosabb kezelési forma amelyhez nem szükséges műtéti technika illetve kiemelkedő hatásfokkal erősíti a hasfal izmait ezáltal megszűnnek a betegség okozta panaszok.

Több, egymástól független klinikai vizsgálat is igazolta hatékonyságát.
A tanulmányokban részt vevő emberek az EMS kezelés (10 alkalom) után:

Online bejelentkezés