Bemutatkozás

Federalmed Mentőszolgálat Kft.

A Federalmed Mentőszolgálat Kft. egy magánegészségügyi szolgáltató, amelynek küldetése a kiváló minőségű, hozzáférhető és személyre szabott magán egészségügyi ellátások biztosítása. Cégünk alapítása óta (2012) azon dolgozunk, hogy a szolgáltatásainkkal magas színvonalon  tudjunk egészségügyi ellátásra szoruló személyek számára lehetőséget biztosítani a gyógyulási folyamatok elősegítésére. Célunk, hogy minden betegünk számára biztosítsuk a magas szintű gondoskodást és támogatást, legyen szó akár egyszerű rutinvizsgálatról, vagy komplex fizikoterápiás kezelésekről, akár betegszállításról.

Kiemelten fontos számunkra a betegbiztonság és az orvosi etika, ezért folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és képezzük szakembereinket. Hiszünk abban, hogy az egészségügyi ellátás nem csak a betegségek kezeléséről szól, hanem egyénenként emberi lét minőségének javításáról.

Ismerje meg munkatársainkat

nélkülük nem tudnánk segíteni
Dr. Najat Nárcisz
Rédey Boglárka
Korbéli Dávid
Gyukli Eszter

Főbb szolgáltatásaink

és Infrastruktúránk
Szolgáltatásaink igénybevételéhez online vagy telefonos elektronikus levelezésen keresztül is foglalhat időpontot

Telefon

+36 70 397 7682

Cím

2500 Esztergom
Táncsics Mihály utca 5

Email​

recepcio@federalmed.hu

Látogasson meg minket!

Parkolás

Az Élményfürdő parkolójában:

  • A parkolás díja  alkalmanként 400 forintért lehetséges.
  • Távozáskor recepción látjuk el pecséttel a parkoló kártyát igazolva, hogy nálunk vett igénybe szolgáltatást.
  • A parkolás díját az élményfürdő recepcióján tudják fizetni vendégeink.

Grand Hotel mélygarázs:

Táncsics Mihály út szemközti oldalán elhelyezkedő Grand Hotel többszintes zárt mélygarázsában (óradíj alapú térítési díjjal) vehető igénybe. Az aktuális árakat a bejárathoz kihelyezett árlista mutatja.

Mindkét parkolóból könnyen és akadálymentesen közelíthető meg a gyógyászati központ. Mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára festéssel kijelölt (3 hely) közvetlenül a fürdő bejárata mellett áll rendelkezésre.

Navigálás

A főbejáraton áthaladva, a cégünk logójával ellátott recepció várja az érkező Vendégeket. A recepció 6 fő várakozó komfortját biztosító berendezés és úgy mint a korábban üzemeltetett dorogi egészségközpontban, jól bevált almazöld falfelület fogadja az ide érkezőket.

Fizetési lehetőségek

A gyógyászati központban a szolgáltatások rendezésére készpénzes és kártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. 

Szép kártya elfogadó hely.

Több magán egészségügyi biztosítóval együttműködési megállapodás alapján lehetőséget biztosítunk a kezelések elszámolására. 

Vizsgálatok és kezelések

A kezelést megelőző pontos diagnózis felállításához elengedhetetlen az orvosi konzultáció/vizsgálat. Az egészségügyi szolgáltatásaink igénybevételét megelőzően.

A vizsgálatokra/kezelésekre vonatkozó szabályokat a házirend tartalmazza. 

A házirend betartása kötelező! Be nem tartása figyelmeztetéshez vagy akár kiutasításhoz is vezethet.

Együttműködő egészségpénztáraink:

Együttműködő partnereink: